Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten

veenendaalmaastricht

In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom besloten om gebruikte automaten een tweede leven te geven om daarmee grondstoffen en kosten te besparen. Een deel van de "oude" automaten uit Maastricht komt naar Veenendaal en wordt geüpdatet om nog jaren dienst te kunnen doen.

Lees meer...

Súdwest-Fryslân pakt het zelf op

parkerenswf

Van gemeenten die volledig ontzorgd willen worden nemen wij met plezier het compleet beheer over. Gemeenten die zelf de kennis en mensen in huis hebben willen dit in eigen beheer houden, zo ook de gemeente Súdwest-Fryslân. We hebben 70 parkeerautomaten omgebouwd naar T-Pal en contactloos betalen en na een opleiding kan en mag de gemeente straks zelf de kaartlezers vervangen.

Lees meer...

TMC per 19 september exclusief distributeur Cale parkeerautomaten

bertrandrinus

In 2018 zijn Parkeon en Cale, de twee wereldmarktleiders op het gebied van parkeer- en OV-ticketingoplossingen, gefuseerd tot Flowbird. Om de concurrentiepositie in Nederland te versterken en het marktaandeel te vergroten heeft Flowbird besloten de verkoop van beide productlijnen bij één distributeur onder te brengen. Daarom is TMC vanaf 19 september exclusief distributeur voor zowel Parkeon als Cale parkeerautomaten en onderdelen.

Lees meer...

2G en 3G datanetwerken houden op te bestaan

5g

De mobiele communicatie in Nederland wordt op dit moment gereed gemaakt voor het nieuwe, snellere en stabielere 5G netwerk. Om ruimte te maken voor dit nieuwe netwerk hebben de drie operators KPN, T-Mobile en Vodafone aangekondigd te stoppen met de huidige 2G en/of 3G netwerken. Wat voor gevolgen heeft dit voor uw parkeerautomaten?

Lees meer...

Eindhoven moderniseert alle parkeerautomaten

eindhoven

In de gemeente Eindhoven worden de parkeerautomaten aangepakt waarbij de bediening wordt gemoderniseerd. Binnenkort gaat TMC ook de laatste 53 automaten aanpakken en is het volledige park voorzien van moderne touch-bediening en de nieuwste betaalmogelijkheden.

Lees meer...

Edam-Volendam nu ook ontzorgd door TMC

volendamautomaat

TMC gaat de gemeente Edam-Volendam werk uit handen nemen door het onderhoud, beheer en de servicedesk van de 3 TMC betaalautomaten over te nemen; beide havenbetaalautomaten in de Volendamse jachthaven en de parkeerautomaat op een touringcarterrein. De automaten krijgen de nodige aandacht, de gemeente de betreffende rapportages.

Lees meer...

TMC breidt financiële dienstverlening uit

betaalautomaatgarage

TMC verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Na het succes van deze dienstverlening hebben we onze betalingsafhandeling ook beschikbaar gemaakt op alle niet-Parkeon parkeerautomaten op straat en in parkeergarages. Ervaar ook het gemak van 1 betalingsverwerker!

Lees meer...

Duinkaartautomaten PWN dubbel-groen

pwnbijdehoep

Donderdag 4 april, vlak voor Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Na een gewonnen aanbesteding hebben we 16 fonkelgroene Duinkaartautomaten voor PWN geplaatst. Zo’n moment kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, dus was er een ware onthulling van de automaten.

Lees meer...

TMC volop in ontwikkeling op ParkeerVak 2019

parkeervak2019

Met berichten in het achterhoofd over klimaatspijbelaars en de lucht in onze steden die te vies is om in te werken, zet TMC nu nog meer in op klimaat en leefbaarheid. Op ParkeerVak 2019 introduceren we de StreetSmart als opvolger van de welbekende Strada parkeerautomaat met de Park&Breathe-module wordt uw parkeerautomaat een meetpunt voor onder meer luchtkwaliteit. Ervaar het op 17 en 18 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees meer...