Segmenten

Onze segmenten

TMC faciliteert betalingen op straat. De term "op straat" is hierbij een steeds ruimer begrip geworden. Onze betaalautomaten zijn in de basis bedoeld voor betaald parkeren, maar doorontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ze veel breder ingezet kunnen worden. En we regelen ook nog de financiële afhandeling.

Gemeenten kunnen bij ons terecht voor parkeerautomaten op straat, maar ook voor achteraf betaald parkeren met kentekencamera’s. Voor (jacht)havens bieden we een liggeld betaalautomaat en in natuur- en recreatiegebieden kunnen onze automaten probleemloos ingezet worden als betaalautomaat voor kampeergeld of toegangstickets.

Gemeenten

Regulering van de parkeerdrukte is een van de belangrijkste redenen waarom gemeenten voor betaald parkeren kiezen. TMC biedt hier verschillende mogelijkheden zoals een uitgebreid assortiment parkeerautomaten voor op straat en een systeem van achteraf betaald parkeren met kentekencamera’s. Daarnaast verzorgen we graag het complete beheer en onderhoud voor u.

Jachthavens

Als havenmeester neemt u het liefst de tijd om het uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken, te zorgen voor een warm welkom en de faciliteiten op orde te houden. Laat het innen van de liggelden over aan de TMC havenbetaalautomaat met ongekend gebruiksgemak en autonomie. Zet hem gewoon op de steiger!

Natuur & Recreatie

Natuur- en recreatiegebieden kunnen niet altijd zonder regulering. Een autonome en vooral robuuste betaalautomaat voor bijvoorbeeld afgelegen locaties is een ideaal instrument. Van kampeergeld op een camperplek tot duinkaarttickets in een natuurgebied, laat het gerust over aan de TMC recreatiebetaalautomaat.

Financiële verwerking

TMC verzorgt voor vele klanten al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Maar ook niet-TMC parkeerautomaten en zelfs niet-parkeergerelateerde branches kunnen profiteren van onze scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en volledige ontzorging.

Bekijk productcategorieën

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: