Sponsoring

Sponsoring

TMC neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Enerzijds door oog te hebben voor natuur en milieu. Zo scheiden wij onze afvalstromen, verbruiken we minder water en energie en zijn we voor duurzaam hergebruik van onze producten.

Daarnaast proberen we ook op andere manieren ons steentje bij te dragen voor mens en dier. TMC en de holdingmaatschappij Waysis dragen op verschillende manieren bij. Zo steunen wij onder meer de stichting De Hond Kan De Was Doen, War Child en Save the Children.

Stichting De Hond Kan De Was Doen

Stichting De Hond Kan De Was Doen steunt de teamtraining voor mens en hulphond. Gediplomeerde en ervaren instructeurs leren mensen, zowel volwassenen als kinderen, met een lichamelijke beperking hoe zij zelf hun eigen hond kunnen opleiden tot hulphond. Een fantastisch en intensief traject waarin mens en hond optimaal leren samenwerken. Doel: het vergroten van de zelfstandigheid, zowel thuis als buitenshuis.

Zo opent een hulphond letterlijk en figuurlijk deuren, maar ook laden en kasten. Hij helpt bij aan- en uitkleden, raapt post en andere zaken op, doet boodschappen, drukt op licht- en liftknoppen, blaft op commando in geval van nood en doet zelfs de was...

hondkandewasdoen

Foto: © Erik van 't Wout

warchild

War Child

Nog nooit groeiden er zo veel kinderen op in oorlog. Wereldwijd één op de vijf. Een oorlog tekent kinderen voor het leven. Met de juiste psychosociale hulp kunnen kan daar iets aan gedaan worden. War Child doet ook onderzoek, niet alleen gericht op kinderen in oorlog, maar ook op hun directe omgeving zoals ouders en leraren. Op deze werkt War Child met kinderen en (indien mogelijk) hun omgeving te werken aan hun zelfvertrouwen door de juiste ondersteuning te geven, onderwijs te organiseren en de juiste vaardigheden te ontwikkelen.

Save the Children

Save the Children helpt kinderen in nood. De organisatie zet zich wereldwijd actief in voor kinderen die slachtoffer zijn geworden van oorlogsgeweld, (natuur)rampen en/of hongersnood. Hun missie is het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen op een betere toekomst.

savethechildren1

Foute Kersttrui/outift-actie voor Save the Children

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: