Onze partners

Onze partners

TMC ontwikkelt zelf producten en oplossingen, maar werkt tevens nauw samen met verschillende nationale en internationaal partners.

Hieronder een overzicht van onze gewaardeerde partners. Samen proberen wij onze oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.

Brickyard

Brickyard is gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen om de leefbaarheid in een stad te meten, te reguleren en te handhaven.

www.brickyard.eu

brickyard

 

Disko

Een unieke combinatie van (reinigings-) producten voor hardware en IT services onder één dak. Dát is DISKO computer care BV.

www.disko-nl.com

disko

 

POM

Het Amerikaanse POM (of Park-O-Meter) is uitvinder van de originele parkeermeter en is vandaag nog steeds een van de grootste leveranciers.

www.pom.com

pom

Desyde

Desyde is toonaangevend dienstverlener op het gebied van procesoptimalisatie en ICT en leverancier van het Permit vergunningensysteem.

www.desyde.nl

desyde

 

Flowbird

Wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van stedelijke mobiliteit, leverancier van parkeerautomaten en andere ticketingoplossingen.

www.flowbird.group

parkeon

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: