Wie zijn wij

Taxameter Centrale B.V.

Taxameter Centrale B.V. is van oorsprong een familiebedrijf en bestaat al sinds 1927. Begonnen als importeur van instrumenten voor automobielen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van (auto-)mobiliteitsoplossingen. We bieden de meest innovatieve systemen aan en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden, alles gericht op de maximale toegankelijkheid van de beschikbare ruimte. Samen met onze klanten en partners in binnen- als buitenland zetten we de nieuwste inzichten en technieken in om processen te verbeteren en service te optimaliseren.

tmcpandkleur

waysispandkleur

waysis

TMC maakt deel uit van Waysis, een internationaal georiënteerde holdingmaatschappij. Waysis richt zich op de belangrijke vraagstukken binnen de mobiliteitsketen en het personenvervoer. Onder Waysis vallen ook Brickyard en XPark.

Brickyard

Brickyard is in 2017 afgesplitst van TMC. Met camerahandhaving, scanauto, handhavingsapp Bluebrick, cameraparkeren en het overkoepelende softwareplatform, helpt Brickyard informatie op te slaan, uit te wisselen, en te verrijken, en draagt zo bij aan de bevordering van mobiliteit en leefbaarheid in stedelijke gebieden.

Organizing mobility for a sustainable society

Organiseren van mobiliteit voor een duurzame samenleving

 

Onze missie is het stroomlijnen van processen rondom statisch en dynamisch verkeer. Op basis van de gestroomlijnde processen leveren wij kennis, kunde en producten om uitvoering te geven aan de processen. Wij optimaliseren beleidsvorming en -uitvoering. Zo faciliteert TMC haar klanten in het efficiënt realiseren van een duurzaam leefbare (stedelijke) omgeving. TMC werkt met gekwalificeerde medewerkers op een integere en transparante wijze. Innovatie en maatschappelijke verantwoording vormen de basis voor onze producten en onze relaties, met zowel onze klanten als onze medewerkers.

Visie

In onze visie heeft TMC een leidende positie in de gehele keten van mobiliteitsrechtenbeheer. TMC wordt gezien als een internationaal actieve, toonaangevende innovator van diensten en producten die haar klanten ondersteunt bij het distribueren, integreren, handhaven en analyseren van alle relevante rechtendata.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: