APCOA PARKING kiest voor FLUX

Parkeergarage Heros Amsterdam website

Taxameter Centrale verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op parkeerautomaten. Om de volgende stap te zetten naar de afhandeling van transacties bij niet geleverde producten zoals parkeergaragesystemen en outdoor betaalterminals is hiervoor een nieuwe dienst gelanceerd, genaamd FLUX. APCOA PARKING ziet het voordeel en laat de afhandeling van parkeertransacties bij Heros aan ons over.

Lees meer...

TMC bouwt klantenportaal!

Klantenportaal

Eén van de plannen, voortgekomen uit het klanttevredenheidsonderzoek van 2020, is het ontwikkelen van een klantenportaal. In het portaal komen verschillende datastromen samen, waardoor klanten indirect meekijken in onder andere ons ERP systeem AFAS en in ons serviceproces. Dit resulteert in nóg meer transparantie, openheid, hogere kwaliteit en snelheid

Lees meer...

Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De werkwijze van tariefwijzigingen is dit jaar gewijzigd. Houd daarom rekening met het volgende:

Lees meer...