Technische rapportages

Technische rapportages

Technische servicerapportages geven een duidelijk overzicht van de (technische) status van het parkeerautomatenpark. Heldere grafieken en tabellen geven inzicht hoe uw automaten de afgelopen maand hebben gepresteerd.

TMC biedt de volgende technische rapportages:

  • Maandrapportage
  • Analyse accustatus

Maandrapportage

Dit rapport beschrijft alle facetten van het operationele onderhoud en de financiële zaken van het automatenpark. De gegevens worden verzameld uit de parkeerautomatenbackoffice, de servers die de elektronische betalingen verwerken en ons ERP- en servicemanagementsysteem en bevat de volgende onderdelen:

  • Financiële gegevens
  • Overzicht bankkaarttransacties
  • Service calls
  • Backofficestoringen
  • Service Center

 

Analyse accuvermogen

Slechter presterende accu’s hebben vaak een directe invloed op de prestaties van de parkeerautomaat, met afgebroken transacties tot gevolg. Onze statusanalyse van het accuvermogen toont in een overzicht de acculaadstatus van al uw parkeerautomaten. Afwijkingen die tot problemen zouden kunnen leiden zijn direct aan te wijzen.

Compleet beheer

TMC beschikt over goedopgeleide en volledig geoutilleerde servicemonteurs en een storingsdienst die graag het complete beheer voor u verzorgen. Met onze technische maandrapportage blijft u toch volledig op de hoogte.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de rapportages van TMC.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de rapportage mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: