Verwerking banktransacties

Financiële afhandeling

TMC is een vergunninghoudende Payment Service Provider (PSP) onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en een gecertificeerde APSP (Accept Payment Service Provider) door de Betaalvereniging Nederland en verzorgt al jaren de verwerking van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Wij bieden onze betaalservice ook aan voor andere betaalterminals. Dus voor alle andere parkeermiddelen op straat en in parkeergarages, maar ook voor betaalautomaten van bijvoorbeeld winkeliers.

  • Verwerking van pin- en creditcardbetalingen op alle betaalterminals
  • In veel gevallen voor een veel goedkoper tarief
  • Fijne inzichten dankzij overzichtelijke rapportages
  • Gecertificeerde APSP
  • Gelicentieerde Payment Service Provider (PSP)

FLUX LOGO BLAUW

Gemak van 1 betaaldienstverlener

Twee keer per maand storten wij het volledige parkeertransactiebedrag naar uw rekening, inclusief een helder overzicht. Dit maakt uw administratie veel overzichtelijker dan de ontvangst van honderden losse parkeertransacties van al uw automaten. De transactiekosten verrekenen we in één keer aan het eind van de maand.

 

Een zorgeloze Financiële afhandeling binnen handbereik!

 

Betaaldienstverlener

Als Payment Service Provider treedt TMC op als intermediair tussen de acceptant (de elektronische betaalterminal bij de parkeerautomaat van de gemeente) en de acquirer (de bank van de gemeente). Dit ontlast de bank van de gemeente, omdat het niet nodig is om voor elke betaalautomaat (parkeerautomaat) een apart contract af te sluiten.

Licentieverlening

In het kader van de herziene Payment Services Directive (PSD2) heeft TMC een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) gekregen om betaaldiensten aan te bieden. De toepasselijke regels vereisen onder meer dat de boekhouding onberispelijk is en dat de fondsen van handelaren gescheiden worden gehouden en gehouden van de bedrijfsfondsen. TMC houdt zich aan alle geldende wet- en regelgeving en staat continu onder toezicht van DNB. TMC is ook in het bezit van ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001 en ISAE3402 type II certificeringen.

Stichting Mobiliteitsgelden

Om de geldstromen volledig gescheiden te laten verlopen van de eigen zakelijke geldstromen is de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden opgezet. Via deze stichting betaalt TMC gemeenten periodiek de debit- en creditcardgelden uit. De betaalprocessen verlopen via goed-beveiligde servers en infrastructuur, waarmee de financiële afhandeling in goede handen is.

Meer info?

Klik op de links voor meer informatie over de licentie.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de betaaldienst en oplossingen. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: