Ook Harlingen gaat mee met de tijd

Harlingen

De ombouwwerkzaamheden in Harlingen zijn afgerond! De 54 parkeerautomaten zijn omgebouwd naar het type Strada T-Pal, werkend op zonne-energie. Met de toevoeging van een bankpasterminal in elke automaat, zijn de parkeerautomaten helemaal bij de tijd.

Read more...

Na geslaagde pilotfase kiest Middelburg voor T-pal

Middelburg groot

Na een geslaagde pilotperiode heeft de gemeente Middelburg besloten om alle Strada Evolution parkeerautomaten om te bouwen naar Strada T-Pal. De parkeerautomaten worden uitgevoerd met een helder kleurenscherm die de interactie met de parkeerder nu of in de nabije toekomst eenvoudiger maakt. Daarnaast worden de parkeerautomaten voorzien van een nieuw krachtig lichtpaneel van 16,5 Watt. Met dit lichtpaneel functioneert de parkeerautomaat zelfstandig op eigen stroom. Door de inzet van de nieuwe onderdelen geeft TMC een garantie op de operationele en economische verlenging. Na deze ombouw is het gehele park toekomstbestendig.

Read more...

Wie is de Mol?

TMC bestaat dit jaar 95 jaar en dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op woensdagmiddag 29 juni hadden wij onze werkzaamheden even kort geparkeerd en zijn wij met alle collega's naar het centrum van Amsterdam vertrokken om daar het spel “Wie is de Mol?” te spelen.

Read more...

Wijziging uitgifte betaalpassen

Nieuws groot 20225

In diverse Europese landen zijn de betaalkaarten van Debit Mastercard en Visa Debit al in omloop. Ook in Nederland worden deze, vanaf de tweede helft van dit jaar, alleen nog uitgegeven. Om ervoor te zorgen dat parkeerders, uit binnen- en buitenland kunnen blijven betalen, gaan wij de parkeerautomaten aanpassen.

Read more...

Ons storingsnummer x 1.000

Hoorn telefoonnummer

14 jaar geleden werden alle parkeerautomaten in de gemeente Eindhoven voorzien van ons telefoonnummer. Door dit telefoonnummer te bellen, konden parkeerders direct in contact komen met onze servicesdesk in Amsterdam. Een hoger serviceniveau werd een feit. Vandaag de dag zijn er al bijna 1.000 parkeerautomaten voorzien van ons storingsnummer.

Read more...

TMC en maatregelen m.b.t. het coronavirus

Coronavirus

De laatste dagen zijn er de nodige ontwikkelingen ten aanzien van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, onze medewerkers en klanten te beschermen én om de dienstverlening aan onze klanten op peil te houden hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen genomen.

Read more...