Compleet beheer is dé trend van het moment

Velsen Aaron en Rachid Groot

Het aantal gemeenten dat ervoor kiest om het volledige beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan onze serviceorganisatie blijft groeien. In verband met snelle technologische ontwikkelingen en de specifieke focus die komt kijken bij het beheer van een parkeerautomatenpark, wordt dit onderdeel vaker uitbesteed.

Met de recente toetreding van gemeenten zoals Almere, Heerlen en Leiden blijft het aantal gemeenten dat wij voorzien van Compleet Beheer ook in 2024 gestaag toenemen. Wat houdt compleet beheer nu eigenlijk in? Wij leggen het graag nog eens uit.

Bij compleet beheer nemen wij het volledige beheer op ons. Van eerstelijns- en tweedelijns onderhoud tot het afhandelen van vragen van parkeerders. Wij nemen het voortouw en zorgen ervoor dat het betalen bij de parkeerautomaten optimaal verloopt. Natuurlijk blijven de gemeenten betrokken en geïnformeerd. Dit doen wij door middel van uitgebreide maandrapportages.

Wij nemen zorg uit handen!

Onze toegewijde serviceafdeling monitort en onderhoudt dagelijks parkeerautomaten met zorg en precisie. Hierdoor reageren wij niet alleen reactief, maar ook proactief. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een ticketrol. Deze wordt vervangen op het moment dat de rol bijna leeg is. Zo voorkomen wij dat er geen tickets meer beschikbaar zijn. Treden er wel (ver)storingen op, dan zijn onze technici snel ter plaatse om problemen op te lossen, waardoor de gemeente geen omkijken meer heeft naar het beheer. 

Geïnteresseerd in volledig beheer door TMC? Neem vandaag nog contact met ons op.

Monteurs TMC

Terug naar overzicht...