Gemeente Arnhem kiest voor modernisatie van parkeerautomatenpark

S5 Arnhem groot

De gemeente Arnhem heeft een vooruitstrevende stap gezet in de modernisering van haar parkeerautomatenpark en heeft TMC de opdracht verleend om 70 verouderde parkeerautomaten van het type Cale CWT-2120 naar de Compact S5 om te bouwen.

Sinds 2018 is duidelijk geworden dat de CWT-2120 parkeerautomaten in de gemeente Arnhem het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. Uitdagingen met betrekking tot beschikbaarheid van onderdelen en verouderde beveiligingsstandaarden waren voorkomende problemen.

 

Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand

Met een duidelijke visie op circulariteit en technologische vooruitgang heeft de gemeente gekozen voor een innovatieve aanpak. In samenwerking met Flowbird heeft TMC een unieke upgradekit ontwikkeld om de verouderde parkeerautomaten nieuw leven in te blazen. Met deze upgrade krijgen de parkeerautomaten niet alleen een technische boost naar de nieuwste generatie, maar worden ze ook voorbereid op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van parkeren.

 

Eigenschappen van Compact S5

Na de upgrade zijn de CWT-2120 parkeerautomaten voorzien van de eigenschappen van de Compact S5. Eén van die eigenschappen is een 9,7-inch touch display met een anti-glare behandeling voor uitstekende zichtbaarheid (ook bij fel zonlicht). De communicatie naar de bank, NPR en het beheersysteem is op basis van de nieuwe 4G M2M verbindingen.

 

Vertrouwd

Deze opdracht biedt diverse voordelen voor de gemeente Arnhem. De automaten behouden hun vertrouwde behuizing en snelheid van bediening, terwijl de technische levensduur wordt verlengd. De ombouw van de CWT-2120 naar Compact S5 parkeerautomaten zal niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan een verbeterde gebruikservaring voor de parkeerders in Arnhem.

 

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Terug naar overzicht...