TMC verwerkt ook bankpastransacties in parkeergarages Katwijk

betalingsafhandeling

TMC draagt, in samenwerking met de gemeente Katwijk, al jaren zorg voor de service en het onderhoud van de parkeerautomaten die in de gemeente op straat staan. Daarbij verzorgen wij ook de verwerking van bankpastransacties aan de automaten.

Recentelijk hebben wij de financiële afhandeling mogen uitbreiden en zijn ook de transacties in de parkeergarages geïntegreerd in onze betaaldienst FLUX.

Transacties in garages

Vanuit de gemeente kregen wij het verzoek om de parkeergarages te integreren in onze betaaldienst FLUX. Deze behoefte is ontstaan doordat de gemeente te maken had met verschillende partijen voor de verwerking van bankpastransacties. Een complexe administratie. 

Met FLUX is er nu slechts één aanspreekpunt en één partij voor de afwikkeling van alle parkeertransacties. Wel zo makkelijk!

Inzicht

Met onze dienstverlening zorgen wij niet alleen voor één centraal aanspreekpunt, maar ook voor overzichtelijke uitbetalingen en rapportages. Dit resulteert in meer duidelijkheid voor de gemeente Katwijk. 

Interesse?

Heeft u interesse in onze betaaldienst? Neem gerust contact op met onze accountmanager Serge de Heer. Hij adviseert u graag.

Terug naar overzicht...