TMC en P1 zijn ambitieuze samenwerking in Amsterdam gestart

Amsterdam groot

P1 staat bekend om haar expertise in het onderhouden van parkeerfaciliteiten. Ook in onze hoofdstad zet P1 zich, met een team van zeven monteurs, dagelijks in om ervoor te zorgen dat de parkeerautomaten in Amsterdam perfect blijven functioneren.

Samenwerking P1 en TMC

Om te garanderen dat de uptime van de parkeerautomaten optimaal is, heeft P1 de handen ineengeslagen met TMC. In deze samenwerking hebben wij onder andere onze ervaren monteurs stand-by staan voor het onderhoud aan de parkeerautomaten én leveren wij ChainControl. Deze geavanceerde tool brengt de gehele parkeerketen in kaart en stelt ons en P1 in staat om de volledige keten te monitoren, wat een positief effect heeft op het efficiënt beheren en onderhouden van de parkeerautomaten.

Een gedeelde focus

De samenwerking tussen P1 en TMC is in januari van start gegaan en werkt zeer prettig. Met een gedeelde focus op klanttevredenheid streven wij naar een fijne parkeerervaring voor Amsterdammers en bezoekers.

De samenwerking met P1 wordt uitgelicht in een recent uitgebracht magazine van de gemeente Amsterdam, waarin Willem Hartman en Steven Hunneman hun enthousiasme delen over de werkwijze en de mogelijkheden die ChainControl biedt.

 

Amstedam tekst

 

Bent u ook geïnteresseerd in ChainControl of bent u opzoek naar een helpende hand als het gaat om het onderhouden van uw parkeerautomatenpark? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

Terug naar overzicht...