Schoon loont: eenvoudige ParkClean kaartreinigingssets

parkcleanreinigingsset

Wilt u ook graag dat parkeren in uw gemeente geruisloos verloopt? Dan is het belangrijk te beseffen, dat vervuiling een belangrijke oorzaak is van storingen aan parkeerautomaten. Een simpele reiniging met de ParkClean reinigingssets voor chipkaartlezers verlaagt de kans op storingen aanzienlijk.

Automaten waarvan u de onderdelen die gevoelig zijn voor vuil regelmatig reinigt, functioneren als een zonnetje. Nu kunnen we dat wel stellig beweren, maar is dat werkelijk zo?

Onafhankelijk onderzoek

Ja, die bewering klopt. Onafhankelijk, representatief onderzoek heeft bewezen dat het reinigen van bijvoorbeeld kaartlezers, grote voordelen biedt. Bijna vierhonderd kaartlezers die een (lees-) storing vertoonden, werden hiertoe met speciale ParkClean reinigingskaarten voor chipcontacten schoongemaakt. Driekwart van de kaartlezers functioneerde na reiniging weer optimaal. De kaartlezers waren snel en tegen lage kosten weer operationeel.

ParkClean kaartreinigingsset

TMC biedt handige reinigingssets voor chipkaartlezers aan, bestaande uit 1 droge reinigingskaart voor het chipcontact en 4 natte reinigingskaarten voor het binnenwerk. Genoeg om een kaartlezer een jaar lang in topconditie te houden.

Die reinigingskaarten zijn geschikt voor allerlei typen kaartlezers, niet alleen die van onze parkeerautomaten. Wilt u meer weten? Het onderzoek is bij ons op te vragen. Net als die reinigingssets, uiteraard! Neem snel contact op.

Al meer dan 30 gemeenten gingen u al voor, waaronder Bloemendaal, Den Haag, Enschede, Goes, Hilversum, Nijmegen, Schouwen-Duiveland, Staatsbosbeheer en Venlo.

Terug naar overzicht...