Groen en geel parkeren in Enschede

dgenschede

Gemeente Enschede gaat verder met het upgraden van het automatenpark. In opdracht van de gemeente gaat TMC prachtige gele, refurbished Strada EVO parkeerautomaten klaarmaken voor een tweede leven op straat. Dus groen en geel tegelijk!

Oude baasjes

Niet zo lang geleden heeft TMC voor de gemeente Enschede 35 refurbished exemplaren klaargemaakt voor herplaatsing op straat. Maar er staan nog meer automaten in de stad, en al functioneren deze oude baasjes nog prima, ze voldoen natuurlijk niet aan de eisen van vandaag qua betaalmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Opnieuw werk aan de winkel dus in Enschede!

Refurbished: louter voordelen

Uiteindelijk wil de gemeente een volledig hedendaags en gebruiksvriendelijk parkeerautomatenpark hebben, maar wel met dezelfde vertrouwde gele behuizing. Na de eerste serie zetten we opnieuw refurbished parkeerautomaten in. Dat scheelt Enschede aanzienlijk in de kosten en het is een groene, duurzame oplossing, want we gebruiken bestaande behuizingen. En bovendien houden we zo eenheid in het zonnige gele straatbeeld!

Terug naar overzicht...