Zaanstad, zorgeloos gastvrij

Zaanstad creditcard groot

Enkele jaren geleden zag je nog vaak hoe toeristen tevergeefs zochten naar een parkeerautomaat waar met muntgeld betaald kon worden. Vandaag de dag doen we wereldwijd niets liever dan betalen met plastic. Ook in de toeristische trekpleister Zaanstad.

In de regio Zaanstad zijn steeds meer buitenlandse toeristen te vinden, die veelal gebruik maken van hun creditcard (Mastercard en Visa). Onder andere door een toename van deze groep ontstond bij de gemeente de behoefte om naast pinnen een alternatieve mogelijkheid aan te kunnen bieden. 

Toevoeging van creditcard

In de afgelopen maand is TMC aan de slag gegaan met het toevoegen van creditcard acceptatie in de parkeerautomaten van Zaanstad. Om de nieuwe betaalmogelijkheid toe te voegen hebben wij de automaten softwarematig gereed gemaakt 

Bijkomend voordeel

Nu de acceptatie van creditcardbetalingen gereed is neemt de gastvrijheid toe. Een bijkomend voordeel is dat, door het aanbieden van betalingen door middel van verschillende betaalkaarten, de gemeente minder druk is met de administratieve afhandeling van parkeerders die niet betalen. Het effect van meerdere betaalmogelijkheden zorgt er namelijk voor dat er nog maar weinig bezoekers parkeren zonder te betalen

Financiële afhandeling

Doordat TMC naast de afhandeling van debitcardbetalingen (pin) nu ook de afhandeling van creditcardbetalingen verzorgt, kan TMC een totaalafhandeling aanbieden. Voor de gemeente houdt dit in: één overeenkomst, één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor het hele financiële proces van automaat tot afdracht, en dat tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven. Hiermee kan de gemeente zorgeloos gastvrij zijn.

Contact

Heeft u ook interesse in bankpasafhandeling door TMC (van bijvoorbeeld creditcards), neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht...