Vorm en functie weer in balans in Súdwest-Fryslân

SWF website

Een gedateerde behuizing kan de illusie wekken dat de techniek achterhaald is, ook als dat niet het geval is. Om de techniek van de parkeerautomaten in Súdwest-Fryslân een passend jasje te geven, hebben wij de behuizingen volledig vervangen.

Eerste indruk belangrijk

Net als tijdens een ontmoeting heeft ook een (technisch) product slechts één kans om een goede indruk te maken. Deze eerste indruk zet vervolgens de toon voor de rest van de ervaring. Met deze kennis in ons achterhoofd, waren wij en de gemeente Súdwest-Fryslân van mening dat de buitenkant van de parkeerautomaten recht hadden op wat aandacht.

Modern binnenwerk

Enkele jaren geleden hebben wij de binnenkant van de 22 Strada parkeerautomaten in Súdwest-Fryslân van nieuwe componenten voorzien. De chipknip verdween en bankpasbetalingen raakten in zwang. Nadat de automaten door ons zijn geüpgraded, functioneren zij technisch gezien als nieuw.

Om de upgrade van de parkeerautomaten in Súdwest-Fryslân bij te staan hebben wij nu ook de buitenzijde een opknapbeurt gegeven. 

Splinternieuw

De parkeerautomaat heeft zijn klassieke uitstraling behouden. Hierdoor sluit het nieuwe design nog volledig aan op de herkenbaarheid van een parkeerautomaat. De gemeente heeft gekozen voor behuizingen in de luxe kleurstelling Titanium Grey met een anti-graffiticoating. Doordat een nieuw rack, inclusief bekabeling waren inbegrepen, kon het bestaande binnenwerk gemakkelijk overgezet worden.

De ervaring klopt

Nu de automaten voorzien zijn van nieuwe behuizingen zijn vorm en functie weer volledig in balans.

Bent u nieuwsgierig geworden en/of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren en helpen u graag.

Terug naar overzicht...