Laat de zon haar werk doen

zon Breed

Met de zomer in aantocht en de zon die volop schijnt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan het reinigen van uw zonnepanelen. Een schoon zonnepaneel kan namelijk tot wel 35% meer energie opwekken. 

Om uw zonnepanelen eenvoudig en effectief te reinigen, raden wij het gebruik aan van een microvezel reinigingsdoek in combinatie met een universele zonnepaneelreiniger. Met behulp van deze doek verwijdert u moeiteloos vuil en aanslag van het zonnepaneeloppervlak. De microvezel reinigingsdoek is volledig krasvrij en kan één keer per zonnepaneel worden gebruikt. Bovendien is de reiniger, die in de doek geïmpregneerd is, vrij van schadelijke chemische oplosmiddelen die het oppervlak kunnen aantasten. U ontvangt de microvezel reinigingsdoeken in sets van 50 stuks.

Door regelmatig onderhoud en reiniging van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat ze optimaal blijven functioneren. Zo kunt u maximaal profiteren van de zonne-energie en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Interesse?

Wilt u de zonnepanelen in uw gemeente ook volledig benutten of heeft u interesse in onze reinigingsproducten? Stuur uw vraag of verzoek naar verkoop@taxameter.nl. Wij helpen graag.

Terug naar overzicht...