IJsselstein start het jaar met een optimale dienstverlening

IJsselstein

In de eerste week van 2023 hebben wij het beheer en onderhoud van alle parkeerbetaalautomaten in de gemeente IJsselstein officieel op ons genomen. Op 3 januari nam TMC de sleutels van de Strada Evolution parkeerautomaten in ontvangst van Robbie Willems. Ook is ons telefoonnummer sindsdien op elke automaat zichtbaar en zijn wij vraagbaak voor de parkeerders in de gemeente.

24/7 dienstverlening

Nu het compleet beheer in IJsselstein door ons wordt uitgevoerd, controleren wij onze systemen en de bijhorende systeemprocessen 24/7. Wij interpreteren de meldingen en kunnen zo adequaat ingrijpen. Ook kunnen parkeerders rechtstreeks contact opnemen met onze Servicedesk. Zonder omweg biedt een van onze servicedeskmedewerkers de juiste ondersteuning aan parkeerders wanneer zij bellen met vragen of een ergernis ervaren. De storingen die niet zichtbaar zijn via monitoring, zoals bijvoorbeeld vandalisme, komen hierdoor ook meteen bij ons terecht. Het voordeel is dat wij snel kunnen optreden.

Op de hoogte

Elke maand ontvangt de gemeente een uitgebreide maandrapportage met daarin de huidige status, de prestaties van de afgelopen maand en een overzicht van de gebruikersvragen. Zo weet men precies wat er speelt.

Ook het gemak van deze dienstverlening ervaren? Laat het ons weten!

Terug naar overzicht...