Gemeente Utrecht verbetert parkeerautomaten

Utrecht Rachid15

Met een handtekening onder het contract werd de opdracht van de gemeente Utrecht officieel. TMC mag een deel van de installed base, 490 parkeerautomaten op precies te zijn, upgraden naar het type CWT S5.

Na een serieuze voorbereiding zijn wij op donderdag 7 september gestart met de werkzaamheden op straat. Een behoorlijke klus waar wij met veel enthousiasme aan begonnen zijn.

Voordelen

Ook de gemeente Utrecht is enthousiast over de upgrade van de parkeerautomaten en de voordelen die dit zal bieden aan zowel de bewoners als de bezoekers van de stad. Een modern en gebruiksvriendelijk touchscreen moet ervoor zorgen dat het proces van het invoeren van kenteken en het selecteren van de gewenste parkeertijd eenvoudiger en sneller wordt.

Daarnaast bieden de parkeerautomaten diverse betalingsopties, waaronder contactloos betalen met pinpas of betalen met creditcard.

De upgrade van de parkeerautomaten is een belangrijke stap in het verbeteren van het parkeerautomatenpark van de gemeente Utrecht. Wij gaan ervoor zorgen dat ook deze upgrade efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.

Ook upgraden?

Wilt u meer weten over de upgrademogelijkheden die wij bieden? Laat het ons weten! Wij informeren u graag.

Terug naar overzicht...