Geef tariefwijzigingen tijdig door

tariefwijziging

Het nieuwe jaar is in aantocht en daarom willen wij u erop attenderen dat het belangrijk is tijdig (per e-mail) eventuele tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen door te geven. 

Indien u voor het jaar 2023 een tariefwijziging op de parkeerautomaten wilt doorvoeren dient u rekening te houden met het volgende:

  • Aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die vóór 1 december 2022 zijn ingediend zullen gegarandeerd dit jaar behandeld worden. Het nieuwe tarief kan dan per 1 januari 2023 ingaan.
  • Bij aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die na 1 december 2022 binnenkomen kunnen wij niet garanderen dat deze op tijd behandeld worden. Wij kunnen u daardoor niet verzekeren dat deze wijzigingen per 1 januari 2023 ingaan.
  • Wanneer wij uw aanvraag na 1 december ontvangen, ontvangt u van de Servicedesk een planning voor uitvoering in het jaar 2023.

Procedure

Sinds afgelopen jaar is de procedure gewijzigd en als volgt: Nadat wij van u de nieuwe tarieven hebben ontvangen, worden deze door de afdeling Systems omgezet in een “tariefconfiguratieformulier”. Dit formulier wordt vervolgens ter goedkeuring aan u verstuurd. Zodra wij de officiële goedkeuring hebben ontvangen wordt de aanvraag verder in behandeling genomen.  

Geen wijzigingen?

Mocht u wijzigingen hebben, dan vragen wij u deze tijdig aan ons door te geven, indien u geen wijziging verwacht, vernemen wij dat ook heel graag.

Als de tarieven niet veranderen maar wij wel koopzondagen of feestdagen moeten toevoegen dan horen wij dit ook graag. U kunt dit per email doen via servicedesk@taxameter.nl

Contact

Mocht u wijzigingen hebben, dan vragen wij u deze tijdig aan ons door te geven, indien u geen wijziging verwacht, vernemen wij dat ook heel graag. U kunt dit per e-mail laten weten via servicedesk@taxameter.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht...