Compleet beheer in Vijfheerenlanden

Overdracht compleet beheer web

Donderdag 29 april hebben wij het beheer en onderhoud van alle parkeerbetaalautomaten in de gemeente Vijfheerenlanden officieel op ons genomen. Onder toeziend oog van wethouder Huib Zevenhuizen, nam Rinus Bruinsma de sleutels in ontvangst van John den Braber. 

De gemeente Vijfheerenlanden laat zich hiermee volledig ontzorgen door TMC, waardoor zij geen omkijken meer hebben naar installatie, gebruikersondersteuning, beheer, onderhoud en optimalisatie. 

Service en onderhoud

Nu het compleet beheer door ons wordt uitgevoerd, controleren wij onze systemen en de bijhorende systeemprocessen 24/7. Wij interpreteren de meldingen en bepalen waar wij moeten ingrijpen.

Daarnaast staat het telefoonnummer van TMC duidelijk zichtbaar op de parkeerautomaten. Zonder omweg biedt een van onze servicedeskmedewerkers de juiste ondersteuning aan parkeerders wanneer zij bellen met vragen of een ergernis ervaren. De storingen die niet zichtbaar zijn via monitoring, zoals bijvoorbeeld vandalisme, komen hierdoor ook meteen bij ons terecht. Het voordeel is dat wij snel kunnen optreden. 

Door vraagbaak te zijn, ontdekken wij bovendien hoe we de service aan de parkeerder kunnen verbeteren.

Op de hoogte

Elke maand ontvangt de gemeente een uitgebreide maandrapportage met daarin de huidige status, de prestaties van de afgelopen maand en een overzicht van de gebruikersvragen. Zo weet men precies wat er gaande is!

Ook het gemak van ontzorging ervaren? Laat het ons weten! 

 

 

Terug naar overzicht...