APCOA PARKING kiest voor FLUX

Parkeergarage Heros Amsterdam website

Taxameter Centrale verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op parkeerautomaten. 

Om de volgende stap te zetten naar de afhandeling van transacties bij niet geleverde producten, zoals parkeergaragesystemen en outdoor betaalterminals, is hiervoor een nieuwe dienst gelanceerd, genaamd FLUX.

Parkeergarage Heros in Amsterdam Nieuw-West is zo’n voorbeeld. Deze moderne parkeergarage is gelegen nabij het Osdorpplein en staat in een gevarieerde omgeving met onder andere hotels, een bibliotheek, een bioscoop, een theater en een grote verscheidenheid aan winkels en horeca. Deze nieuwe parkeergarage is er zowel voor bewoners en bezoekers en beschikt over 221 parkeerplaatsen en diverse faciliteiten zoals kentekenregistratie, een personenlift, ruime parkeerplaatsen en verschillende betaalmogelijkheden zoals Maestro en VPay. 

Alle banktransacties handelen wij af

Deze nieuwe garage wordt door APCOA Parking beheerd, waarbij wij zorg dragen voor de afhandeling van alle (online) bankpastransacties. Voor Apcoa houdt dit in: één overeenkomst, één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor het hele financiële proces en dat tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven. Wel zo makkelijk!

Meer weten?

Met FLUX ontzorgen wij op het gebied van transactieverweking. Met meer dan 65 miljoen transacties per jaar, is onze ervaring ruim te noemen en dat resulteert in optimale service. Wilt u ook het financiële overzicht of geen omkijken meer hebben naar de financiële afhandeling van parkeertransacties? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht...