Afhandeling van bankpastransacties in garages Weert

Weert breed

Taxameter Centrale verwerkt sinds deze maand de bankpastransacties in de parkeergarages voor de gemeente Weert. In deze gemeente verwerken wij al jaren de inkomsten voor het straat-parkeren, dit doen wij gestructureerd met bijbehorende rapportages.

Voor deze gemeente gaan wij nu ook de parkeerinkomsten voor de parkeergarages verder structuren. Zo zorgen wij voor de gehele geldstroom, de overzichten en accountantsverklaringen. Bijkomend voordeel is dat de gemeente vanaf nu één overeenkomst, één aanspreekpunt en één verantwoordelijke heeft voor het hele financiële proces en dat tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven. 

Meer weten?

Met FLUX verzamelen wij de parkeerinkomsten en maken wij periodiek de gestructureerde bedragen over. Dit kunnen wij voor Maestro, V-Pay, Master en Visa-bankpassen op alle betaalterminals van alle fabrikanten. Met meer dan 65 miljoen transacties per jaar, is onze ervaring ruim te noemen en dat resulteert in optimale service. Wilt u ook het financiële overzicht of geen omkijken meer hebben naar de financiële afhandeling van parkeertransacties? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht...