Vooraf betaald parkeren

Vooraf betaald parkeren

Gemeenten steken veel energie in het reguleren van de schaarsheid binnen de openbare ruimte. Het liefst willen zij minder auto’s op straat, maar ook een aantrekkelijke en vooral een goed bereikbare bestemming bieden. TMC zoekt samen met haar opdrachtgevers naar een oplossing voor het juiste evenwicht tussen bereikbaarheid en leefbaarheid.

  • Vergroot de bereikbaarheid
  • Betere leefbaarheid in de stad
  • Houdt de openbare ruimte betaalbaar
  • Gebruiksvriendelijke parkeerautomaten
  • Herkenbaar, veilig en hoge kwaliteit
  • Passend bij elke toepassing en elk budget

Vrij of betaald parkeren

Wel of niet betaald parkeren is een voortdurende discussie tussen overheid en ondernemers. Defecte parkeerautomaten in het Britse plaatje Cardigan leidde plots tot een verhoogde omzet bij de middenstand, waardoor verschillende retail-deskundigen direct wezen op de voordelen van gratis parkeren.

Onderzoek in Nederland wijst echter uit dat er, zowel voor kleine als grote winkelgebieden, geen verband bestaat tussen de bestedingen van het winkelend publiek en of, en hoeveel, er betaald moet worden voor parkeren. Ook kennisplatform CROW geeft aan dat mensen hun bezoek aan een winkelgebied niet laten afhangen van de parkeerkosten. Betaald parkeren reguleert het straatparkeren.

 

De parkeerautomaat

Een parkeerautomaat is een ideaal instrument om het straatparkeren te reguleren. Locatie, doelgroep en gemeentewensen zijn bepalend voor het type automaat en de eisen waaraan deze moet voldoen. TMC biedt verschillende uitvoeringen, passend bij elke toepassing en elk budget.

Betaald parkeren wordt vaak als vervelend ervaren. Om de parkeerder zo goed en snel mogelijk te bedienen is duidelijke en eenvoudige communicatie wenselijk. Onze automaten zijn zó ingericht dat in direct duidelijk is hoe de parkeerder zijn parkeerrecht kan kopen.

Het maakt niet uit naar welk type automaat de voorkeur uitgaat. Alle parkeerautomaten genieten een hoge mate van herkenbaarheid, veiligheid en kwaliteit. En kunnen voorzien worden van diverse opties en functionaliteiten.

De automaten blijven ook doorontwikkeld worden, zodat u altijd verzekerd bent van een parkeerautomaat op maat, ontworpen volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over vooraf betaald parkeren.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over vooraf betaald parkeren. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten 30 juli  –  In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in Lees meer...

Meer nieuws