Betaaloplossingen

Betaaloplossingen

TMC is een door Betaalvereniging Nederland gecertificeerde APSP (Acceptant Payment Service Provider). Hierdoor mag TMC uw volledige elektronische betalingsverkeer en bijbehorende geldstromen verzorgen.

  • Afhandeling van debitcard- en creditcardbetalingen
  • Ontzorgt uw elektronische betalingsverkeer
  • Gecertificeerde APSP

Acceptant Payment Service Provider

Als gecertifieerd APSP handelt TMC als tussenpersoon tussen de acceptant (de elektronische betaalterminal op de parkeerautomaten van de gemeente) en de acquirer (de bank van gemeente). Dit ontlast de bank van de gemeente, het is niet meer nodig om voor elke pinterminal (parkeerautomaat) een apart contract af te sluiten.

 

Eisen aan certificering

Voor certificering als APSP controleert de Betaalvereniging onder meer of de boekhouding onberispelijk is, moeten de betalingen aan acceptanten strikt gescheiden zijn en moeten bedrijfsnaam en branchegegevens van een acceptant bij iedere pintransactie correct vermeld worden. TMC voldoet aan alle regels en voorwaarden en heeft een certificaatovereenkomst gesloten.

Stichting Beheer Mobiliteitsgelden

Om de geldstromen volledig gescheiden te laten verlopen van de eigen zakelijke geldstromen is de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden opgezet. Via deze stichting betaalt TMC de gemeenten periodiek de debit- en creditcardgelden uit. De betaalprocessen verlopen via goed-beveiligde servers, waarmee de financiële afhandeling in goede handen is.

Meer info?

Klik op de link voor meer informatie over de APSP certificering.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de betaaloplossingen. Neem gerust contact op.

Betaalvereniging Nederland

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten 30 juli  –  In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in Lees meer...

Meer nieuws