TMC Academy

TMC Academy

De parkeerautomaten van TMC zijn complexe technische producten. Voor uw medewerkers, die dagelijks met de systemen gaan werken, is het van belang op de hoogte te zijn van alle ins en outs.

Wij bieden trainingen voor zowel het product als de bijbehorende software. Tevens verzorgen wij herhalingscursussen, waardoor uw medewerkers op de hoogte blijven van eventuele nieuwe productontwikkelingen.

 • Parkeerautomaten: Basiscursus

  Deze opleiding is gericht op het eerstelijns onderhoud van parkeerautomaten.

  Na het volgen van de Basiscursus bent u in staat eerstelijns storingsopvolging te doen op de TMC parkeerautomaten.

  Dit houdt in dat u zelf storingen kunt opheffen waarbij geen gereedschap nodig is, bijvoorbeeld het vervangen van de printer, accu, muntselector, papierrol, het resetten van de automaat etc.

  Na het volgen van deze Basiscursus krijgen de medewerkers een certificaat van deelname.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Parkeerautomaten: Gevorderden

  Deze opleiding is gericht op het tweedelijnsonderhoud waaronder storingsanalyse en het vervangen van modulaire onderdelen.

  Deze cursus voor Gevorderden is een aanvulling op de Basiscursus. Na het volgen van deze cursus bent u in staat tweedelijns storingsopvolging te doen op de TMC parkeerautomaten.

  Dit houdt in dat u zelf storingen bepaalde hardware-onderdelen kunt vervangen (modem, tussenmagazijn, kachel/voeding), en bijvoorbeeld de automaatstatus kunt opvragen in menu, en automaatinstellingen kunt programmeren.

  Na het volgen van deze cursus voor Gevorderden krijgen de medewerkers een certificaat van deelname.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Parkeerautomaten: Verwisselen M1000 kaartlezer

  De insteek van deze opleiding is dat u zelfstandig een defecte M1000 kaartlezer kunt verwisselen voor een ander exemplaar en deze in bedrijf kunt stellen.

  Na het volgen van deze training krijgen medewerkers een pas op naam en een certificaat.

  Deze training is te combineren met cursus voor Gevorderden, neem contact op of geef dit aan in het formulier. De maximale groepsgrootte is dan 5 personen i.p.v. 7 personen.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Parkeerautomaten: Smartfolio

  Dit is een training voor het gebruik van de Smartfolio backoffice en is bestemd voor beheerders.

 • Maatwerk

  Naast de standaardopleidingen verzorgen wij tevens maatwerkopleiding volledig op de wens van de klant. Deze opleidingen kunnen zowel bij u (training on the job) als bij TMC plaatsvinden. Vraag hier gerust naar bij de Servicedesk van TMC of bij uw accountmanager.

Direct aanmelden

Vul uw gegevens in om een plekje bij een een van de cursussen van de TMC Academy te reserveren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Terugblik op het jaar 2018 4 januari  –  Taxameter Centrale wenst je een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op 2018 Lees meer...

Meer nieuws