Verbeterde gebruiksvriendelijkheid in Zaanstad

stradazaanstad

De Strada Touch parkeerautomaten in Zaanstad zijn onlangs nog gebruiksvriendelijker geworden. Onze technisch specialisten hebben de automaten voorzien van de allernieuwste touch-schermen en Tap&Go-ondersteuning. Beter zicht, betere bediening en snellere transacties!

De parkeerautomaten in de gemeente Zaanstad doen al een paar jaar trouw dienst. Helaas kwamen er soms opmerkingen over de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de schermen. Ook bij parkeerautomaten staan ontwikkelingen zeker niet stil

Vernieuwde schermen

De Strada Touch schermen zijn onlangs vernieuwd, ze zijn nog helderder, waardoor ze optimaal leesbaar zijn onder alle weersomstandigheden, ook bij invallend (zon)licht. Ze reageren ook sneller op aanraking en doordat de schermonderdelen dichter op elkaar zitten, treedt er nagenoeg geen vertekening op.

Daarbij heeft de gemeente de automaten meteen voorzien van Tap&Go-ondersteuning. Parkeerders kunnen nu ook contactloos betalen, waardoor transacties sneller verlopen. Zo is parkeren in Zaanstad nog gebruiksvriendelijker geworden.

Back to overview...