Ons storingsnummer x 1.000

Hoorn telefoonnummer

14 jaar geleden werden alle parkeerautomaten in de gemeente Eindhoven voorzien van ons telefoonnummer. Door dit telefoonnummer te bellen, konden parkeerders direct in contact komen met onze servicesdesk in Amsterdam. Met de rechtstreekse communicatieverbinding werd de serviceverlening naar een hoger niveau getild. Vandaag de dag zijn er al bijna 1.000 parkeerautomaten voorzien van ons storingsnummer.

Sneller gemeld, sneller ter plaatsen

Een storing aan een parkeerautomaat is kostbaar en heel vervelend. Veel van onze compleet beheer klanten hebben daarom op alle parkeerautomaten het servicetelefoonnummer van TMC staan. Door het nummer te vermelden op de parkeerautomaten kunnen storingen sneller gemeld en opgelost worden. Ook wanneer TMC niet het volledige beheer van uw parkeerautomatenpark verzorgt kunnen wij als meldkamer voor uw parkeerstoringen fungeren.

Bereikbaarheid

Tussen 7:30 uur en 18:00 uur registreren onze servicedeskmedewerkers zelf de binnengekomen meldingen. Indien beschikbaar kan er direct een monteur met de eventuele herstelwerkzaamheden aan de slag. Buiten kantoortijden neemt een externe meldkamer het van de Servicedesk over.

Zij gingen u voor:

 

Amstelveen
Culemborg
Edam-Volendam
Eindhoven
Haarlemmermeer
Hoorn
Kampen
Kerkrade
Oldenzaal
Tiel
Tilburg
Rijswijk
Veenendaal
Waterland
Zaanstad
Zaltbommel
Zevenaar

 

Wilt u meer weten over deze service? Laat het ons weten! Wij informeren u graag. 

Back to overview...