Gemeente Rotterdam breidt uit met Compact S3 parkeerautomaten

S3 Rotterdam

Op 16 februari hebben wij in de gemeente Rotterdam vijf nieuwe automaten geleverd en geplaatst in de wijk De Esch. Het werk is uitgevoerd door onze servicemonteurs Wim en Daijiro. Deze vijf automaten, van het type Compact S3, zijn ter uitbreiding van het huidige parkeerautomatenpark.

Werkwijze tijdens het project

Het project is uitgevoerd door onze projectleider Meriam Heesbeen. Meriam hecht veel waarde aan de voorbereiding en communicatie rondom een project. “Communicatie in het uitvoeringstraject is cruciaal, daar zijn vooraf met de klant duidelijke afspraken over gemaakt. Wij plaatsen de automaten, inclusief lichtmast en verwijsbord en zetten de automaat in bedrijf. Vervolgens wordt er een testtransactie gedaan en wordt er een foto van het ticket doorgestuurd naar de gemeente. Zo is iedereen op de hoogte van het verloop. Na de geslaagde transactie, gaat er een vuurwerkkap voor de automaat, in afwachting van de aansluiting op het energienet. Na de aansluiting worden de automaten in bedrijf gesteld.” Deze zorgvuldige werkwijze werkt ook erg prettig voor de gemeente Rotterdam. Helemaal wanneer het straks om een groot aantal parkeerautomaten gaat.

Vervolg

Deze vijf S3 parkeerautomaten zijn het begin van een groter project. In totaal worden er 600 parkeerautomaten op straat geplaatst. Alle CWT2120 parkeerautomaten, in de gemeente Rotterdam, worden vervangen door de nieuwe compact S3 parkeerautomaten.

Wij kijken uit naar het vervolg van onze samenwerking!

Back to overview...