Terugblik op het jaar 2018

terugblik2018

Taxameter Centrale wenst je een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op 2018 en zetten de hoogtepunten even op een rijtje.

Up-to-date

Zijn de parkeerautomaten in gemeenten van deze tijd? Veilig, aansprekend, eenvoudig te bedienen en groen? Deze vraag stond in 2018 centraal. Met een paar relatief eenvoudige ingrepen, hebben wij de parkeerautomaten in veel gemeenten helemaal van deze tijd gemaakt.

Onder andere in Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Den Haag, Etten-Leur, Hilversum, Wageningen, Katwijk, Leerdam, Maasgouw, Middelburg, Nieuwegein, Sluis, Terneuzen, Texel, Venlo, Westvoorne, Zwijndrecht en de Havendienst van gemeente Utrecht kun je (binnenkort) state-of-the-art parkeren!

Kentekenparkeren is upcoming

Kentekenparkeren maakt parkeren efficiënter, voor zowel de parkeerder als voor de gemeente. In 2018 hebben de gemeenten Dordrecht, Wageningen en Gouda de keuze gemaakt om over te gaan op kentekenparkeren.

Compleet beheer

Ook compleet beheer bleek in 2018 'trending'. Dit jaar hebben onder andere de gemeente Culemborg en de gemeente Amstelveen gekozen voor volledige ontzorging. We geven het beheer vorm met ervaren krachten en bieden daarbij een afgesproken responstijd. Ook het telefoonnummer van TMC staat op de parkeerautomaten, vragen en opmerkingen komen direct bij onze serviceorganisatie terecht, waardoor wij direct contact hebben met de parkeerder.

Ook geïnteresseerd in een helpende hand? Neem contact op met onze afdeling contractbeheer op 020 - 462 0 444 of per e-mail binnendienst@taxameter.nl

KTO

Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en daarom deden wij er ook in 2018 weer onderzoek naar. Wij bedanken alle deelnemers die het KTO hebben ingevuld. We gaan direct aan de slag met de aandachtspunten, om u nog beter van dienst te zijn!

Veelzijdig

Ook onze veelzijdigheid mag in deze lijst niet ontbreken. Veelzijdigheid was ook het thema van onze stand op de Vakbeurs Mobiliteit in Houten. TMC is niet enkel en alleen leverancier van parkeerautomaten. In Zierikzee is de Strada T-Pal aankomend vaarseizoen te gebruiken als liggeldbetaalautomaat. Ben je in het bezit van een camper, dan kun je de Strada treffen op diverse camperplaatsen in Nederland. En in de duinen van PWN gebruik je de Strada om een toegangskaart te kopen.

Periodiek reinigen met Parkclean

Dit jaar is ons devies "Periodiek reinigen van de apparatuur leidt tot minder verstoringen" duidelijk gevolgd.

Zo zijn er 1.600 reinigingssets ten behoeve van de kaartlezers afgenomen. Een reinigingsset bestaat uit 1 droge reinigingskaart voor het chipcontact en 4 geïmpregneerde reingingskaarten voor het binnenwerk. Met 1 set ben je klaar voor een heel jaar. Ook overige componenten werden dit jaar weer preventief met Parkclean gereinigd. Ga zo door!

Parkeon en Cale zijn samen Flowbird

De fusie tussen Parkeon en Cale, die in januari is aangekondigd, krijgt steeds meer vorm en stukje bij beetje komen de plannen voor de toekomst naar buiten. Op de Intertraffic is de nieuwe gezamenlijke naam bekend gemaakt, de Parkeon-Cale-combinatie gaat verder onder de naam 'Flowbird'.

Helden

We zijn trots op onze monteurs in Eindhoven. Tijdens de zware voorjaarsstorm op 18 januari wisten zij samen een man uit het kanaal te redden. De man reed op het fietspad aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven toen de wind hem greep. Ze zijn naar hem toegesneld, hebben de brandweer gebeld en de man uit het water getrokken nog voor de brandweer er was.

Aan alle klanten en relaties, bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen in 2018!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons:

linkedin twitter

Terug naar overzicht...