PWN kiest voor 16 Strada duinkaartautomaten van TMC

pwnduinkaartautomaat2

Na een aanbestedingsprocedure heeft PWN gekozen voor 16 fonkelgroene Strada duinkaartautomaten van TMC. Bij de start van het nieuwe seizoen kunnen bezoekers van het duingebied straks op eenvoudige wijze hun dag- of weekkaart verkrijgen.

PWN beheert in opdracht van de Provincie Noord-Holland ruim 7.400 hectare duingebied, waaronder het Noordhollands Duinreservaat. Voor het bezoeken van dat gebied is een dag-, week- of jaarkaart nodig, met de opbrengsten houdt PWN de paden toegankelijk en zorgt de organisatie voor duurzaam natuurbeheer.

Strada duinkaartautomaat

Bezoekers kunnen de duinkaarten verkrijgen bij duinkaartautomaten die bij de entrees van het duingebied staan. De bestaande automaten zijn aan vervanging toe en na een Europese aanbestedingsprocedure heeft PWN gekozen voor de Strada duinkaartautomaten van TMC.

Groen!

De 16 fonkelgroene, en voor PWN nieuwe automaten werken op zonne-energie en de behuizingen hebben eerder dienst gedaan als parkeerautomaten bij een gemeente. Zo werkt PWN aan schone bronnen, schoon drinkwater en schone natuur en waarborgt PWN een belangrijk deel van duurzame gezondheid en kwaliteit van de leefomgeving voor bewoners van Noord-Holland.

Terug naar overzicht...