Camperplaats Zierikzee ook voorzien van recreatiebetaalautomaat

camperaanzee

De Strada Recreatiebetaalautomaat vindt zijn weg naar steeds meer jachthavens, recreatiegebieden en camperplaatsen, zoals De Zandweg in Zierikzee. Camperaars kunnen daar nu 24/7 terecht om hun kampeergeld af te rekenen. Gastvrij voor zowel de camperaars als de beheerder.

Nabij de monumentenstad Zierikzee, op Schouwen-Duiveland, ligt camperplaats De Zandweg. Het keurig aangelegde terrein met ruimte voor 15 campers ligt op loopafstand van het centrum en het natuurgebied Plan Tureluur en de Oosterschelde bieden vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Betalen wanneer het uitkomt

TMC heeft onlangs een Strada Recreatiebetaalautomaat geplaatst, waar de camperaar 24/7 terecht kan om op basis van zijn campervak zijn kampeergeld af te rekenen. De camperaar is vrij om te arriveren en te betalen wanneer het hem uit komt.

Dit geeft de beheerder ook meer vrijheid. In plaats van elke keer de campers langs om (cash)geld te innen, heeft hij als gastheer nu meer tijd over voor zijn gasten. De automaat biedt zelfs de mogelijkheid om extra services af te nemen (zoals het lozen van afvalwater) zonder overnachting.

Een mooi staaltje gastvrijheid daar in Zierikzee, mede mogelijk gemaakt door TMC. Uiteraard is de Strada Recreatiebetaalautomaat ook in te zetten voor bijvoorbeeld het innen van liggeld in jachthavens of voor toegangstickets tot recreatiegebieden.

camperplaatszierikzee

Terug naar overzicht...