Liggeld of kampeergeld

Liggeld of kampeergeld

Het innen van liggelden in een jachthaven of kampeergelden bij een camperplaats is een tijdrovende zaak. Beheerders zijn veel tijd kwijt, waardoor hun andere werkzaamheden onder druk komen te staan en ze zich minder kunnen richten op de watersporter of kampeerder. Dit kan makkelijker met de TMC recreatiebetaalautomaat.

  • Ontlast de havenmeester en/of beheerder
  • Geen contant geld in omloop bij beheerders
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Geen impact op bestaande (betaalde) faciliteiten
  • Techniek bewezen betrouwbaar als Strada parkeerautomaat

Makkelijker betalen

TMC’s jarenlange ervaring op het gebied van parkeerautomaten is nu ook beschikbaar in de jachthaven en op de camperplaats. Voorzien van pin-, creditcard en/of muntbetaalmogelijkheid biedt de recreatiebetaalautomaat ongekend gebruiksgemak. De automaat is 24/7 beschikbaar zodat bezoekers direct bij aankomst hun lig- of kampeergeld kunnen voldoen. Dit geeft de havenmeester of beheerder meer tijd voor het ontvangen van gasten of het beheren van de faciliteiten.

 

Echte eye-catcher

De betaalautomaat kan simpelweg op de best toegankelijke locatie geplaatst worden, tot bijvoorbeeld op de steiger aan toe. Daarnaast kan hij dienst doen als informatiepunt of reclamezuil. De recreatiebetaalautomaat is veel voordeliger dan vergelijkbare, concurrerende systemen, en voorzien van een full-color wrapping wordt het een ware eye-catcher voor elke haven of camperplaats.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de Strada betaalautomaat.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de recreatiebetaalautomaat. Neem gerust contact op of download de brochure

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten 30 juli  –  In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in Lees meer...

Meer nieuws