Cameraparkeren

minipark3

Cameraparkeren

  • Betalen voor hoe lang je parkeert
  • Geen stress door aflopende parkeertijd
  • Gunstig voor parkeerders én ondernemers
  • Snellere doorstroming bij in- en uitrijden
  • Hoogwaardige camera's voor kentekenherkenning
  • Ook met slagboom mogelijk

Cameraparkeren zet de ingang open

Cameraparkeren, of 'Minipark', is een alternatief, achterafbetaald parkeersysteem voor afgesloten parkeerlocaties zoals parkeerterreinen en parkeergarages. Cameraparkeren is uniek; Cameraparkeren zet de in- en uitgang juist open.

Deze unieke vorm van achteraf betaald parkeren verandert een afgesloten parkeerterrein in een open, toegankelijk en vooral gebruiksvriendelijk terrein. Kentekencamera’s registreren de kentekens van alle langsrijdende voertuigen, wat de noodzaak van een fysieke afsluiting elimineert.

 

Naheffingen voor de gemeentekas

Door openstelling van een terrein voor cameraparkeren - en na wijziging van de plaatselijke parkeerverordening - verandert het terrein in een fiscaal gebied, een beëdigd of gedelegeerd belastinginspecteur van de gemeente mag overtredingen accorderen en doorzetten voor verdere verwerking. De boete, een naheffing van gemeentelijke belasting, vloeit vervolgens volledig naar de gemeentekas.

Gebruiksvriendelijk

Het open, toegankelijke karakter van een parkeerterrein zonder slagboom is wat veel gemeenten graag zien. De gebruikte betaalautomaat is gelijk aan de bekende parkeerautomaten op straat, wat de herkenning en dus het gebruiksgemak verhoogt en kentekeninvoer bij parkeren sluit aan bij het digitaal parkeren of kentekenparkeren wat in steeds meer gemeenten op straat wordt ingevoerd. Steeds meer gemeenten zien de voordelen van gebruiksvriendelijkheid en tevreden winkeliers en parkeerders.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over achterafbetaald cameraparkeren.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over cameraparkeren. Neem gerust contact op of download de brochure.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten 30 juli  –  In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in Lees meer...

Meer nieuws