Oplossingen

Onze oplossingen

Mobiliteit in de stad neemt veel verschillende vormen aan. TMC biedt diverse oplossingen om de mobiliteit in en om de stad in nog betere banen te leiden. Onze parkeeroplossingen, zowel vooraf betaald als achteraf betaald, zijn het meest bekend, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen.

Onze toegangs- en handhavingsoplossingen helpen u de mobiliteit en leefbaarheid te reguleren en de mogelijkheden tot hosting en het verzorgen van het volledige elektronische betalingsverkeer maakt TMC tot de ideale full-service mobiliteitspartner.

Parkeren

Autorijden is in feite niet veel meer dan het verplaatsen van parkeerplaats naar parkeerplaats. Parkeren is een belangrijk onderdeel van onze mobiliteit en van de infrastructuur van een stad. TMC biedt verschillende oplossingen om parkeren in goede banen te leiden, van vooraf betaald straatparkeren tot achteraf betaald parkeren.

Recreatie

De oplossingen van TMC zijn ook voor andere doeleinden in te zetten. De techniek van de Strada parkeerautomaat maakt het mogelijk deze voor allerlei toepassingen te gebruiken. Zo biedt TMC mogelijkheden voor gebruik als betaalautomaat voor liggeld of kampeergeld of voor duinkaarten.

Bekijk oplossingen

Betalingsverkeer

De betaalautomaten van TMC bieden vele betaalmogelijkheden; munt, debitcard (pinpas) en creditcard, maar ook nieuwe mogelijkheden als Dip & Go en contactloos betalen via Tap & Go. Daarnaast biedt TMC, als gecertificeerde APSP, betaaloplossingen die het volledige elektronische betalingsverkeer van gemeenten kunnen verzorgen.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Nieuwsoverzicht

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten 30 juli  –  In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in Lees meer...

Meer nieuws