Tweede kans is eerste keus voor Veenendaal

kentekenparkerenveenendaal

Gereviseerde parkeerautomaten leveren een flinke milieuwinst op. De levensduur wordt verlengd, afval blijft beperkt en grondstoffen blijven bespaard. Met deze groene gedachten heeft de gemeente Veenendaal rekening gehouden bij de aankoop van 46 “nieuwe” automaten.

Uitbreiding

In 2019 besloot de gemeente Veenendaal het betaaldparkeren te moderniseren. De gemeente koos voor gereviseerde Strada behuizingen, geüpgraded naar Strada Touch. In de afgelopen periode is er hard gewerkt om de oude machines van straat te verwijderen en te vervangen voor 46 frisse exemplaren. De werkzaamheden werden gefaseerd uitgevoerd en zijn in augustus volledig afgerond. 

Parkeermanager Bertjan Teunissen geeft aan dat de werkzaamheden ondanks de extra maatregelen wegens Corona, uitstekend en vlot, volgens planning zijn uitgevoerd. Ook het straatwerk is mooi en strak opgeleverd.

Een nieuw jasje

Voordat de parkeerautomaten op straat werden geplaatst, hebben wij de automaten uitgerust met  de nieuwste technieken zoals nieuwe kaartlezers, zodat er ook contactloos betaald kan worden en 4G modems. Ook de software, waaronder de functie kentekenparkeren, werd aangepast naar de wensen van de gemeente.

Volledig onderhoud

De Strada parkeerautomaten lijken onverslijtbaar. Toch hebben deze parkeerautomaten structureel onderhoud nodig en komen deze 46 stuks in het compleet beheer van TMC. Eerstelijns en tweedelijns onderhoud, storingsafhandeling en beheer op afstand worden door TMC opgepakt en uitgevoerd. Deze samenwerking met de gemeente Veenendaal zorgt ervoor dat parkeerders prettig en storingsvrij kunnen parkeren!

Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking!

Foto: © Pieter Vane

Terug naar overzicht...