Snel inzicht in uw automatenpark

rapportages2019

Wilt u volledig inzicht in het functioneren van uw automatenpark? Dat kan, met onze handige (maand)rapportages! Door ons nieuwe ERP-systeem en onze unieke, nieuwe beheertool zijn uw automaatrapportages nog sneller voorhanden.

Begin dit jaar zijn we overgegaan op een nieuw ERP-pakket en onlangs hebben we een nieuwe beheertool in gebruik hebben genomen. Deze tools geven ons nog beter inzicht in de status van onze parkeerautomaten. We zijn daarom beter in staat data te combineren en rapportages over de diverse onderdelen van uw automatenpark zijn nu nog sneller voorhanden.

Operationele maandrapportage

Onze operationele maandrapportage biedt een volledig inzicht in het automatenpark; van omzet tot transactieaantallen en van servicecalls tot storingen. In één oogopslag ziet u hoe uw park de afgelopen maand heeft gefunctioneerd.

Verzorgen wij het complete beheer voor u? Dan sturen wij u deze rapportage aan het begin van de volgende maand, zodat u continu op de hoogte blijft. Voert u zelf het onderhoud uit, gebruik deze rapportage als bron voor uw onderhoudsaanpak en als managementrapportage.

Overige mogelijkheden

Wilt u meer of andere informatie? Onze statusrapportages (zoals inkomsten per bron, dagdeel, parkeerzone) bieden u stuurinformatie voor uw parkeerbeleid. De servicerapportage (zoals een analyse van de accustatus) geeft inzicht in de technische staat en de accountantsverklaringen ondersteunen u bij de afronding van het financiële boekjaar.

U ook?

Profiteer net als vele andere gemeentes van de voordelen en Benut de rapportagegegevens als stuurinformatie om uw automatenpark nog verder te optimaliseren. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Terug naar overzicht...