Compleet beheer stijgt in populariteit

Monteurscompleetbeheer

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om het complete beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan TMC. Nu de gemeenten Haarlemmermeer, Kampen en Waterland zich ook hebben aangesloten, heeft TMC per 1 april bijna 3.500 parkeerautomaten in compleet beheer, een forse stijging ten opzichte van één jaar geleden. Doet u ook mee?

Het is duidelijk dat steeds meer gemeenten ervoor kiezen om het complete beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan TMC. We pakken het volledige beheer op, van eerstelijns en tweedelijns onderhoud tot het afhandelen van vragen van parkeerders. Via de uitgebreide maandrapportages blijft de gemeente op de hoogte en ook in controle. Daarnaast zijn snelle technologische ontwikkelingen en focus ook factoren die bij gemeenten meespelen om voor compleet beheer te kiezen. 

Ook Haarlemmermeer, Kampen en Waterland sluiten aan

De gemeenten Haarlemmermeer, Kampen en Waterland zijn nu ook een overeenkomst aangegaan. Hiermee komt het totale aantal parkeerautomaten dat TMC in compleet beheer heeft op bijna 3.500 stuks. 

Ontzorging is ons codewoord

Voor onze professionele serviceafdeling is het monitoren en onderhouden van parkeerautomaten een dagelijkse taak, die zij met veel toewijding en focus uitvoeren. In geval van verstoringen zijn onze mensen snel ter plaatse om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. De gemeente heeft er geen omkijken meer naar. 

Wij ontzorgen u volledig en nemen het complete beheer op ons:

  • Eerstelijns en tweedelijns onderhoud
  • Storingsafhandeling
  • Beheer op afstand
  • Uitgebreide rapportages

Hulp aan de gebruiker

Maar we gaan nog verder. Uw parkeerautomaten worden voorzien van ons telefoonnummer, in geval van vragen of verstoringen bellen de gebruikers direct met ons.

Ook geïnteresseerd in compleet beheer door TMC? Neem direct contact met ons op.

Terug naar overzicht...